Referenciák


Máthé Fanni aroma-és masszázsterapeuta aromillo Stúdió

https://aromillo.blogspot.hu/ 

Mathe_Fanni

Máthé Fanni – aromaterapeuta

“Orsi csodaszép sminket készített nekem, odafigyelve, hatékonyan, a stílusomnak megfelelőt! Egész nap dicsérték utána! Ráadásul olyan alapanyagokat használ, melyben nincsenek káros anyagok, és azon túl, hogy természetes, még biogazdálkodásból is származnak. Aromaterapeutaként a munkámban és a magánéletemben is fontos, hogy a lehető legkevesebb szintetikus anyaggal találkozzak, így külön örültem neki!”

 

 

Szakál Krisztina – Freya Home Design tér- és lakberendező

Szakál Kisztina - Freya Home Design

Szakál Kisztina – Freya Home Design

Először tiniként tapasztaltam meg durva allergiás reakciókat az arcomon. A kozmetikumok, amik a pattanásaimat lettek volna hivatottak elmulasztani, valami elképesztő dolgot műveltek velem. Egy nagy viszkető seb lett az arcom nyaktól homlokig… A kozmetikusi kezelések után nagyjából ugyanez a helyzet jött rendszeresen. Keresztanyám – aki képzett kozmetikus volt – jött rá, hogy sok összetevőre lehetek allergiás. Sok-sok éven keresztül kerültem egyre több kozmetikumot, miközben azért nőként néha szerettem volna sminkelni. Elfogadtam, hogy egy rövid 2-3 órás smink csak Kalcium tablettával bírható ki vakarózás nélkül. Később már sokszor minden látszólagos ok nélkül is kisebesedett az arcom néhány óra alatt, és nagyon lassan, fájdalmasan gyógyult. Orsi volt az első, aki tudta a válaszokat a kérdéseimre: lecseréltette velem a szappant, sampont, a tisztítószereket és a lakásomban található márkás kozmetikumokat saját kezűleg dobta ki a kukába. Hálás vagyok neki ezért, új életminőséget kaptam tőle!

Talabos Viktória – a kasszarobbantó Facebook-oldalak specialistája

www.webkukkolo.hu

Fürjes Orsolyánál nincs festés, se mázolás, se ragacsos kencék, amiket ellepne egy maréknyi púder. Ehelyett a leheletfinom biosmink mellé grátisz adja neked az eleganciát és a magabiztos kiállást. Ha többre tartod magad, minthogy megelégedj a szokásos női tatarozással, akkor ideje felhívni Orsit, remélem, még van hely számodra a naptárában!

Webkukkoló Kft. online marketing, közösségi marketing

 
TalabosViki
 
 
 
Potápi Rita – Grafarita, a keretbe foglalt vizualitás 
PotapiRita_FurjesOrsolya
 

Himer Csilla – pénzpedagógus, pénzügyi coach

https://penzmesek.hu/

Himer Csilla - pénzpedagógus, pénzügyi coach

Himer Csilla – pénzpedagógus, pénzügyi coach

“Orsit már régebben ismerem, több szálon futó együttműködéseink voltak és vannak, meg ahogyan a dolgok kinéznek, még lesznek is, de az,hogy egy szép sminket készítsen nekem, valahogy sokáig nem jött össze.
Aztán idén májusban, amikor a TV2 gyereknapi műsorát, a Mizu?-t készítették, egyszer csak kapom az SMS-t Orsitól, hogy menjek, mert vár “kivont ecsettel és csőre töltött rúzzsal”, ő fog sminkelni… Na, végre! És őszintén meg kell mondanom, érdemes volt olyan sokat várni erre az alkalomra, mert még életemben nem volt ennyire eltalált sminkem (beleértve az esküvőit is!!!). Nem egyszerűen harmonizált a ruhámmal, meg az alkalommal, meg a bőröm árnyalatával, meg akármivel is – Orsi nagyjából ezer szempontot említett sminkelés közben, hogy mi mindent vett figyelembe az árnyalatok kiválasztásánál -, hanem jó volt viselni is! Ez meg ugye a biosmink “mellékhatása”… Nekem meg különösen fontos, mert az én szemem minden sminktől elkezd könnyezni – kivéve az Orsi-féle csodasminktől. Ez most már bizonyított tény!
Jó szívvel ajánlom Orsit és sminkjeit minden nőnek, akinek fontos, hogy jól nézzen ki, és ne a harsánysággal legyen feltűnő, hanem azzal, hogy “valami” és egy hozzáértő “valaki” kiemelje az előnyös vonásait.

U.I.: A forgatás után a metrón egy hölgy szólított meg, hogy áruljam már el, mitől vagyok ilyen stílusos, mert olyan klassz az összhatás a ruha, smink, megjelenés hármasával, hogy neki Olaszország jutott eszébe rólam… Na, ehhez kellett Orsi sminkje, hogy meglegyen ez a kerek összkép!”

 

dr. Skita Erika – Értsünk szót érzelmi intelligencia és kommunikációs oktató tréner

https://ertsunkszot.hu