Sokszor felmerülhet a kérdés, hogy vajon csak azért, mert rá mondják valamire, hogy bio, az ténylegesen gyógyító hatású-e vagy egyszerűen átverés? Vajon elég csak a kozmetikumokkal foglalkozni? Trendi dolgokat puffogtatok az allergiákkal és csak a felkapottság miatt beszélek róla? 

 

Nagyon sok ügyfelem érkezik hozzám olyankor, amikor már a lelke is sír, nem csak a teste a fájdalomtól, amiket a nem megfelelő kozmetikumok, a nem megfelelő étkezés, a nem megfelelő életmód és a nem megfelelő lelki élet okoz nála. Folyamatosan szembesülök a fájdalommal, amit átélnek az emberek. Én is átéltem, és én is megkaptam az élettől azt, hogy nem egyszerűen padlóra küldött, hogy elfeküdjek, hanem élve el is temetett. Azt mondják az okosok, hogy senki nem kap nagyobb terhet, mint amivel képes megbirkózni. Amíg zuhansz, addig nincs kapaszkodó, nem értél elég mélyre ahhoz, hogy talajt foghass. Én megtanultam tisztelettel és nem félelemmel tekinteni a fájdalomra. Megtanultam, hogy muszáj megélni, és nem menekülhetsz el előre. A fájdalom a barátom lett. Mert megmutatja, hogy mi az az irány, ami rosszat tesz a testemnek. 

 

A testünk és a természet egy tökéletesen működő gépezet. Az élet és a halál egyensúlya. A jó és a rossz örök harca. Minden apró részletnek és rendszernek szimbiotikus jelentősége van. A candidát közellenségnek kiáltották ki, miközben alapvetően mindenki rendelkezik ezzel a gombafajjal a szervezetében, és amíg nincs túl szaporodva, addig igenis hasznos, és védelmi funkciót lát el, hiszen folyamatosan stimulálja az immunrendszert. A megoldás ebben az esetben nem a teljes kiirtás és  rettegés, hogy úristen candidás vagyok. Hanem az egyensúly. Hogy ne legyen belőle túl sok. Az sem jó, ha az alapvetően betegségfaló fehérvérsejtek túl szaporodnak, mert ha nincs betegség, amitől megszabadíthatnák a szervezetet, akkor hirtelen elkezdik enni az egészséges sejteket, hiányállapot alakul ki, és betegség lesz belőle. Amíg egy gomba élősködik a fán kicsiben, addig a biodiverzitásnak köszönhetően táplálékot és új életteret nyújt másoknak. Nem mellesleg ugyanolyan hasznos táplálék forrás lehet akár nekünk is. A természetben akkor sincs baj, ha egy fa elpusztul, és elkezd korhadni. A halálával táplálék lesz, és élőhely a rovaroknak, más fajoknak. 

 

Földanya és a Teremtő tudja, hogy miként tud a természet és minden egyes benne élő élőlény egyensúlyban lenni és miért van szükség egy oldalról vizsgálva negatívnak tűnő történésekre és pólusokra. A Yellow Stone Nemzeti Parkban pl. kilőtték a farkasokat, mert ragadozók lévén megették a rénszarvasokat a parkban. Természetes szelekció nélkül a rénszarvasok gyakorlatilag elkezdtek szaporodni, hízni, lustulni és betegedni, majd gyakorlatilag kipusztították a majdnem az egész parkot. A farkasok visszatelepítésével a beteg egyedek ismét kikerültek a csordákból. A szarvasok nem csak legeltek, hanem hajtva is voltak, ürüléküket visszatposva a földbe a növényzet megújult tápanyaghoz jutottak, és nem maradtak sosem egyetlen területen addig, amíg teljesen ki nem lett pusztítva. A biodiverzitás, a rendszer a fontos, hogy abban megtaláljuk és megtartsuk ameddig lehet az egyensúlyt. Mindig lesznek kilengések, amik figyelmeztetnek a bajra, és arra, hogy megtanuld értékelni azt, amikor éppen egyensúlyban vagy. 

 

Régóta segítek az ügyfeleimnek csak úgy, és bőszen hangoztatom nekik, hogy nem elegendő csak a kozmetikumokat leváltani. Amikor valakinél ételallergiát említettem a tünetek mellé, akkor sokszor kaptam meg, hogy trendi problémákat puffogtatok és csak a saját problémáimat akarom ráhúzni másokra. NEM. Több, mint 12 év megfigyelés, tesztelés, tanulás, és akár tetszik valakinek, akár nem, rengeteg belső megérzésem van erre. Nem tudok nem segíteni. Nem tudok megállni annál, hogy csak vedd meg a biosminket és az jó lesz nekem is és neked is. Sokáig őrlődtem és még inkább próbálkoztam benne maradni a kockában, hogy én “csak” sminkelek. Képtelen vagyok rá. Én szeretném az ügyfeleim testi és lelki problémáinak okát feltárni és segíteni megszüntetni azokat. Ezért hivatalosan is felvállalom: aki velem kapcsolatba kerül, annak akkor tudok érdemben segíteni, ha holisztikus szemlélettel az egész testtel és lélekkel kapcsolatban dolgozunk együtt. Természetesen az azt is jelenti egyben, hogy elindulok a természetgyógyász irányba is, hogy hivatalossá tehessem a dolgot. Élethosszig tartó életmódot tanítok. Soha nem voltam csak egy egyszerű sminkes, már alapból bio alapanyagokkal kezdtem el dolgozni a sminkes vizsgám után. Nem elégedtem meg a bio alapanyagokkal, nekem muszáj volt kutatnom a belső testi és lelki kiváltó okokat. Ezen felül minden emberben benne van a MAG, a legbelsőbb lélek, az ősi tudás. Kiben erősebb, kiben gyengébb. Bennem nemzedékek és előző életek ősi tudása tört felszínre, és az utam a segítés felé sodor kiskorom óta. Mindig képes voltam harcolni másokért, azért, hogy jobb legyen nekik. Magamért is. Feladatom, hogy fényesítsem a világot, és szeretettel adjak át minden ősi tudást, ami bennem van.

 
Köszöntelek az új, Holisztikus Biosminkes oldalamon. És hogy a biosmink gyógyít-e? Önmagában nem. A meglévő allergiás reakciókat, gyulladásokat képes csökkenteni, de csak a korona a  megjelenésünkön, amit minden nőnek joga van viselni fájdalmak és szenvedés helyett.