Te is rettegsz, hogy a lányod úgy fogja sminkelni magát, mint Kim Kardashian?
Látod a riasztó narancssárga fejű tiniket, és nem tudod megmondani, hogy vajon 40 éves, vagy ki tudja az egyen smink alatt.
Vakoló helyett péklapátot adnál a kezébe? Ha szeretnéd, hogy ne stikában sminkeljen, hanem hogy te is nyugodtan engedd az ecsetet a kezébe, akkor olvass tovább.

 

Évek óta figyelem, egyre riadtabban, hogy a házunk előtt elmenő éppen hogy középiskolás lányokból már semmit nem látok. Az arcuk egységes narancssárga, függetlenül attól, hogy milyen a bőrszínük. Az alapozót pontosan az állig húzzák, így látható, hogy a narancssárga alatt gyönyörű világos bőr van. Egységes füstös szem, vastag tusvonal, kit érdekel, hogy szép-e, jó-e az a vonal. Sok esetben nem 14 évesnek néznek ki, hanem 34-nek. Ha ehhez hozzá veszem, hogy ruházatban is ugyanazt hordják, na kezd izgalmassá válni a dolog. A tanár háborog, hogy hogy néznek ki a lányok, a szülő nem is biztos, hogy tudja, hogy hogy néz ki a lánya a suliban. Hiszen lehet, hogy otthon még semmi nincs rajta. A szülő tiltja a sminket, mert csak a maszkokat látja, a gyerek természetesen lázad. Én a kezedbe adom a megoldást!

Tanulj a lányoddal együtt sminkelni!

Mit kapsz a sminkoktatásomon? 

 • Személyre szabott arcápolási és életviteli tanácsokat
 • 5 perces nappali smink tudományát
 • A saját smink és ruha színeidet
 • A számodra tökéletes nappali sminket
 • A lányod számára megfelelő színeket
 • A lányod korának is megfelelő nappali sminket
 • A lányod személyiségének, formáinak, színeinek megfelelő nappali sminket
 • Magabiztosságot kaptok mindketten, hiszen a tükör is ezt fogja harsogni mindennap, milyen szépek vagytok! Egy magabiztos lány könnyebben boldogul, saját döntéseket fog tudni hozni, és nem azért megcsinálni valamit, mert a többiek ráveszik. 

Remekül szórakoztok a lányotokkal, hiszen mindketten hibázhattok, egyszerre tanultok valami újat, és közben elmélyül a kettőtök közti bizalom is. Hiszen nem tiltást kap, hanem bizalmat Tőled. Lehetőséget, hogy próbálgassa a szárnyait, miközben te is ezt teszed. Megtanulod újra nőként nézni magadat, aki felfedezi a szépséget saját magában! 

Mit nem kapsz meg a 4 órás, maximum 2 családos sminkoktatásomon?

 • Műszempilla ragasztási technikákat
 • 6 féle különböző színű alapozóval kontúrozott, maszkosított sminktechnikákat 
 • mérgező, allergizáló anyagokat
 • A trendeket, amik nem állnak közel hozzád

Anya-lánya sminkoktatásANYA-LÁNYA kiscsoportos sminkoktatás 

Helyszín: Egyboglya Családbarát Közösségi Tér
pontos cím: Bp, III. (Kaszásdűlő) Boglya u. 1. fsz.

Dátum: Október 14. 9:00-13:00 között

Alapból a kiscsoportos biosmink oktatásom 16 500 Ft/ fő áron van.

Időpont: Bejelentkezés esetén új dátum kerül kitűzésre

Két főnek 30 000 Ft kedvezményesen!

Minden további saját leányzó már csak 10 000 Ft/fő, ha többen vagytok akkor is keress bátran, szívesen adok személyre szabott árajánlatot és testvér kedvezményt! 

A személyesség miatt a sminkoktatásaimon egyszerre maximum 4-5 fő vehet részt, azaz 2 család!