ESKÜVŐI SMINK

 

Menyasszony lettél és életed legszebb napján a minőség fontos szerepet kap?

Szereted megtervezni a napodat, és nem kapkodva foglalni az utolsó, még fellelhető szabad és kérdéses minőségű szolgáltatókat?

Szereted, ha sminkelés közben kényeztetve van a bőröd, ragyogsz, és stressz mentesen élheted meg a nagy napot?

Szeretnéd, ha akár egész nap melletted lenne  sminkesed, hátha elkenődik a boldogság könnyektől a sminked, netán a menyecske ruhához kellene stílusban és színben igazítani?

Szereted, ha ragacsmentes, maszkmentes, allergiás reakció mentes a sminked?

 

Gratulálok, akkor jó helyen jársz! 

Az ortopédus biztos talpakat ad, én egészséges, megnyerő önbizalmat sugárzó arcot, azután Te leszel a legszebb a nagy napodon!

Segítek neked, hogy büszkén, boldogan, ragyogva menj a vőlegényed elé!

A tudatosan választott biosmink feltevése után nem vállalok felelősséget az álmaid megvalósulásáért! 🙂

Egy menyasszonyi smink mindenképpen próbasminkkel kezdődik.

 • Nálam a próba nem egyetlen elképzelésed megvalósítása!
 • Elsőre két fél sminkkel kezdünk, hogy könnyebben megtaláljuk a közös irányt, elképzelést.
 • A próba sminken megbeszéljük a saját színeidet, az esküvőd színeit, a menyecske ruhádat, a menyasszonyi ruhádat, a kiegészítőket
 • Megbeszéljük, hogy mikor tartjátok a fotózásotokat, aznap, külön napon
 • Sort kerítünk a stílusod megismerésére, hiszen a sminkednek Rólad kell szólnia nem másról
 • Innen már sokkal könnyebb építkezni, a végső irányba módosítani.
 • Minimum 2,5 órát szánok Rád.
 • Budapesten, Monoron tudunk találkozni
 • Az elkészült próbasminket fotózom, és felírom a felhasznált színeket és biosmink márkákat
 • + Ajándék “Saját sminktáram kártya”, melyre a végső smink színeit felírom, később bármikor nosztalgiázhatsz, ha sminket szeretnél venni, hiszen pontosan tudod milyen színt vegyél amiben egész nap ragyoghattál a vőlegényed és a násznép előtt
 • + Ha ajánló kártyával, saját szórólapommal érkezel, akkor tincses műszempillát, strasszokat is megnézhetünk a próbasminken, vagy egy harmadik féle sminket 5000 Ft értékben

A próba biosmink ára 20 000 Ft 

 

A menyasszonyi smink a próbasminken megbeszéltek alapján készül: 

 • Az esküvő/készülődés helyszínén dolgozom, kiszállással kizárólag, így biztosan nem fogsz plusz utazás miatt dugóba kerülni!
 • Stresszmentes készülődés garancia: egy napra egyetlen esküvőt vállalok, így biztos lehetsz benne, hogy nem hagylak cserben az utolsó pillanatban!
 • A próbasminken megbeszélt sminket készítem el szintén kizárólag BIOsminkkel a nagy napon
 • A menyasszonyi biosmink elkészítési ideje 1,5 óra, ezt bele kell számolni a készülődésbe
 • Vízállóra fixálom, hiszen egy biosmink nem tartalmaz szilikont (nem vonjuk be gumival az arcunkat, ugye?)
 • A vőlegény smink a fotós munkájának megkönnyítése, mely nekem 5 perc, láthatatlan másnak, viszont a fotósotok rettentően hálás lesz a figyelmességetekért, hiszen órákat takarítotok meg neki a retusálásban!
 • + AJÁNDÉK: 50% kedvezmény kiscsoportos biosminkoktatásra 7900 Ft értékben
 • + ajándék rúzsteszter, ha más színű rúzst szeretnél feltenni a menyecskeruhához!
 • Van lehetőség arra is, hogy akár elkísérjelek a fotózásotokra, ha aznap tartjátok, vagy akár egészen a vacsora utánig is maradhatok. Egyéni elképzeléseidhez kérj árajánlatot a furjes.orsolya[kukac]arcszinter.hu címen!

A menyasszonyi biosmink ára: 22 900

 

Ne felejtsd el édesanyádat, leendő anyósodat, lánytestvéreidet, tanúdat, koszorús lányaidat sem! Mivel kizárólag kiszállással dolgozom az esküvőkön, így biztosan örömmel és rettentő hálásan fogadnák a lehetőséget, hogy ők is biosminket kaphassanak. Egy nő számára rendkívül megnyugtató, és kényeztető, ha egy profi szakember kezeire bízhatja magát! Mit kaphatnak tőlem:

 • A ruhájukkal, frizurájukkal, színükkelk tökéletesen harmóniában lévő 100%-ban biosminket
 • Oda figyelek a személyes stílusukra
 • Vízállóra fixált alkalmi biosminket
 • Fertőzés mentes garancia: csak tisztított ecsettel nyúlok minden egyes vendégem arcához
 • Ha szükséges, csapatban is tudunk rendelkezésre állni!

A násznép részére a biosmink ára: 9900 Ft

Rottler Kitty – menyasszony

Az én esküvői sminkemet Orsi csinálta. Így utólag visszagondolva igazi menyasszörny voltam. A próba sminkekbe többször is belekötöttem, pedig mindegyik remekmű volt, és mindegyik az én elképzeléseim és változtatásaim alapján készült el. Végül egy elvárás volt közös, erős smink legyen, mert nem szerettem volna egy hagyományos “látszik, hogy nincs semmi smink rajtad” natúr megoldást, nem vagyok az a típus, hogy az nekem elég legyen. Végül Orsira bíztam magam, mert egyáltalán nem tudtam dönteni, nem tudtam elképzelni, hogy hogy fog az egész összességében kinézni ruhával, fátyollal, videón, fényképen, vagy akár messziről. Szóval, Orsira bíztam magam, és egyáltalán nem bántam meg. Sőt! Nagyon köszönöm neki, hogy türelmes és megértő volt velem, és köszönöm, hogy segített abban, hogy megmondta, őszintén, hogy melyik elképzelés áll jól nekem, és melyik nem. Ilyen sminkes kéne mindenkinek, legalább élete legfontosabb napján. Mellesleg olyan jól sikerült, hogy el sem tudtam sírni (mert potyogott kicsit a könnyem). 😀

 • Egy menyasszonyi sminknek tartósnak, meseszépnek, ízlésesnek, a menyasszonnyal és a megjelenésével harmonikusnak és egészségesnek kell lennie! És tuti sírni fogsz, szóval nem árt ha vízállóra fixálom a biosminkedet🙂
 • Ne felejtkezz meg az örömanyákról, a koszorúslányaidról, és a tanúdról sem! Nekik Te éppen olyan fontos vagy, mint a saját megjelenésük, remélem nem szeretnéd, ha az esküvői fotókon az ő sminkjük folyna el, vagy ők ne lehessenek melletted, mert folyton rohangálnak a mosdóba igazítani!
 • Ne felejtsd el a Stresszmentes készülődés garanciámat: Egy napra egyetlen egy esküvőt vállalok, nem foglak hirtelen ott hagyni, sem pedig elkésni az esküvődről, csak mert egy korábbi esküvőn megcsúszott valami!
 • Fertőzésmentes garancia: kizárólag fertőtlenített eszközökkel dolgozom, mindig minden vendégem között, így nem okozok árpát, súlyos herpeszt, allergiás reakciókat

 

Poroszlai-Szamosi Barbi és Norbi kreatív fotózása

„Hogyan ajánlanálak? Azt hiszem, csak megkérdezném a következő ügyfeledet, hogy belemártaná-e az arcát egy tál benzinbe az esküvője előtt? Hogy érthető legyen, nem titok, hogy a legtöbb hidratálókrém, alapozó, miegyéb kőolaj származékoktól hemzseg. Amit nem ért tudni, hogy például a szemceruzák többsége nehézfémet tartalmaz, a szemhéjfestékekről nem beszélve. Mondjam a rúzst?!
Csajok és urak, ezeket az arcunkra kenjük! Orsi garantáltan nem tesz ilyet. Minden, amivel dolgozik természetes, bőrbarát. Orsi pedig a profi emberbarát biosminkes!”

 

 

 

 

Ha szeretnél még ajánlásokat olvasni korábbi menyasszonyaimtól, akkor kattints ide most, és lapozd végig a Megvalósult álmok e-bookomat!

Foglald be az időpontodat még ma, ugyanis a szabadon választható dátumaim meglehetősen szűk lehetőségekkel mozognak már 2017-re! 

 

FurjesOrsolyaA megrendelő kitöltése online szerződésnek bizonyul, mely fizetési kötelezettséget von maga után. A kitöltés után felveszem veled a kapcsolatot és mindenképpen készítek egyéni árajánlatot az igényeidnek megfelelően (külön napon tartott fotózás, két dátumos esküvő, násznép sminkelése, helyszín, kiszállási költség, egész nap maradjak-e stb). A megrendelés után e-mailben kapsz egy megrendelés visszaigazoló pdf-et, majd egy díjbekérőt, mely az átutaláshoz szükséges adatokat tartalmazza.