Fürjes Orsolya

SZÉPSÉGBIBLIA Hétköznapi Istennők Biosminkben

Videó lejátszása
icon About

A szerzőről

Fürjes Orsolya az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese és az ArcSzíntér tulajdonosa.

Több mint 10 éve kutatja a kozmetikumokban található káros összetevőket. Saját bőrén tapasztalta meg a kozmetikumok káros hatásait, a változást és a bőrproblémáinak a megoldását.

Többszörös ételallergiás 3 gyermekével együtt, így a test mélyebb összefüggéseit is megtapasztalta.

Életében számos olyan mélypont volt, ahonnan szó szerint a 0-ról kellett felállnia, és megtalálnia végleg elveszettnek hitt önbecsülését, és i minőségét.

Első könyvében a bőrtüneteket veszi górcső alá, melyek útján kívülről befelé haladva egészen a lélekig keresi meg a kiváltó okokat. 

icon About

Miért olvasd el ?

Ebben a könyvben végig kísérem az utadat kívülről – befelé. Az első látható bőrproblémáktól a lelked akár kétségbeesett sikoltásait észrevéve. Ha a könyvet olvasva végig mész ezen az úton, te is elindulhatsz a Hétköznapi Istennők útjára, ahol megtanulhatsz ragyogó, magabiztos NŐvé válni. Ez az út nem csak az enyém, hanem számtalan ügyfelem is megtapasztalta már.

Ki az a Fürjes Orsolya?

Fürjes Orsolya vagyok, az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa.

11 éves voltam, amikor egy néptánc fellépés előtt ukázt kaptam: akin nincs smink nem léphet fel. Édesanyám sosem sminkelt, így mások sminkeltek ki. A tükörbe betekintve egy bohócot láttam, így autodidakta módon kezdtem el sminkelni.

Textilrajzoló- és modelltervező asszisztensként a vizsgamunkámra teljes testes sminket terveztem már. Mégis a sminkelés maradt meg az életemben. 2014-ben találtam ki az ArcSzíntér márkát, melyet a sajtó azonnal szárnya kapott, mint biosminkest. 

2 alkalommal lettem különdíjas „Az év anyavállalata versenyen”, melyet Vida Ágnes Gazdagmami szervez. Munkáim szerepeltek számos fotón, forgatáson, a Recity könyvében, sminkeltem a Budapest Fashion weeken is. Egészen pici korom óta küzdök bőrproblémákkal, tesztelem a kozmetikumokat összetevő szintjén több, mint egy évtizede. 

Nem csak saját és gyermekeim ételallergiájával találkoztam élesben, hanem számtalan ügyfelemével is. Mindezt tetéztem Arcdiagnosztikai képzés elvégzésével is, így még mélyebben figyelve tudok ügyfeleimnek irányt mutatni. A könyvem eddigi utam, hosszú évek tapasztalatait írja le.

icon About

miért hallgassak rá ?

Szabó-Baranyai Ágnes

„Jó szívvel ajánlom Fürjes Orsit a figyelmetekbe, mert szakértelemmel készít ragyogó biosminkeket (kímélő, ápoló tündöklés anélkül, hogy a szépségipar káros hatásait is elszenvednéd) és tanít meg ragyogni egyszerű sminktrükkökkel. Nekem nagyon fontosak a természetes összetevők, legyen az sminkcucc, kozmetikum, vagy akár amit megeszem. Ő ezt komplexen kezeli. 

Az Orsi által ajánlott termékekben megbízom, mivel ő megtanít arra, hogy mire figyeljek és ebből adódik a vásárlói tudatosságom is egyben. Emellett Orsi lelkesedése magával ragadó fantasztikus ötletei vannak (anya-lánya sminkoktatás) és nagyon jól ráérez arra, hogy milyen sminkkel emelhetné ki a személyiségemet. Köszönöm Orsi! :)”

Fazekas Magdolna

„Anyukámnak vettem ajándékba az anya-lánya oktatást. Nagyon régóta figyelünk oda az étkezésünkre és az életmódunkat is egészségtudatosan éljük. 

Nagyon tetszett az, hogy nem csak arról volt szó, hogy hogyan sminkeljünk, hanem pl. táplálkozásról, testről egészében, hogy milyen színeket viselhetek, és az arcomon is látszódó kevés fehérje-bevitel tüneteit is megtudtam. Átváltozás kívül belül.”

dr. Polyákné Szánthó Örsike

„Emlékszem, egyetemista voltam és úgy aludtam, hogy a párnám alatt is az általam kidolgozott és zöld filctollal kihúzott jegyzeteim voltak. Megnyugtatott, hogy bármikor belenézhetek. Reggel valami kéket pamacsoltam a szememre és rohantam vizsgázni. 

Már akkor markánsan elgondolkodtam, hogy milyen jó az olyan hölgyeknek, akik foglalkozásuk révén “automatice” kapnak mesterfodrászt, mestersminkest, szakembert, aki megmondja, melyik szín áll jól, profi stábot, aki megnézi melyik profil előnyös fotózáskor, egyáltalán, olyan Istenáldott érzékkel megáldott Embert, aki megmondja kedvesen, hogyan legyél nőiesebb, hogyan emeljed ki elegánsan azt, ami rejtve megvan benned. Kb. ennyit tudtam gondolkodni, mert jött a következő vizsga és a következő ezer oldalas könyv. 

Most, hogy eljutottam a Fürjes Orsihoz, mindez visszapergett, mert Benne tényleg találkoztam egy profi szakemberrel, egy Istenáldott Emberrel, aki mindezekre odafigyel. Nála egyébként nem “csak” biosminkkel lehet ismerkedni, Ő ennél sokkal többet ad, holisztikus szemlélete a harmóniától a női jogokig, a csajosságtól az anyaságig , az élet bölcselettől az álmaink megvalósításáig terjed. Minőségi Ember!”

Probst Rosszka

„Bátran jelentkezzetek Orsihoz! Én már voltam és remélem majd találkozunk újra! Nagyon klassz dogokat lehet tőle tanulni és külön is figyel mindenkire. Minden kérdésre válaszol nem utolsó sorban imádja a munkáját! Úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy maximálisan helyt tudjon állni!!! Én nagyon élveztem a sminkoktatást, csak sajnos gyorsan elszaladt az idő!!! Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki!!! <3”

icon About

Hol találkozhattál eddig velem?

Kinek Ajánlom?

icon About

5 ok, amiért ne vedd meg ezt a könyvet

1. ok

Ha szerinted a BIO csak egy ámítás és hülyeség

2. ok

Ha az egészséges test és lélek számodra egyenértékű a cigizéssel, gyors kajáldákkal, és szappanopera nézéssel

3. ok

Ha újabb sminkes könyvet keresel, ami megmutatja hogyan sminkeld magadat, amit sosem fogsz megvalósítani

4. ok

Ha szerinted fémből van a bőröd, és Terminátorként semmi sem árthat neked ☺

5. ok

Ha úgy gondolod, hogy soha többet nem akarsz semmi újat megpróbálni, és semmit sem tenni önmagadért, miközben látod, hogy a tested egyre inkább deformálódik

+1 ok

Ha fordítva szeretnéd csinálni, mint a 200 éves ember, és nőből plasztik barbivá szeretnél avanzsálni

Nem emlékszem pontosan melyik Vállalkozónői konferencián, programon találkoztunk legelőször, mert több ilyen rendezvényen vettünk részt mind a ketten az elmúlt években. 

Most nagyon nagy örömmel olvastam végig Orsi első könyvét. 

Ebben a könyvében könnyedén, nagyon olvasmányosan rendezte össze sokrétű tapasztalatát élete minden területéről, még a legfájóbb megéléseit is. Sok erőt sugároz minden nőnek, édesanyának, hogy mindenki merjen tenni önmagáért, az álmai megvalósításáért. 

Játékosan ismételve, mesékkel gazdagítva tanítja meg nő társait, hogyan válhat mindenki istennővé, holisztikus létezővé, olyan csodálatos lénnyé, aki tudatos cselekedeteire, testére, lelkére és szellemi spirituális középpontjára. 

Biosminket viselni nem csupán válogatott molekulákat jelent a bőrünkön, hanem egy tudatos választási sorozatból előálló legjobb formánk mindenkori megmutatását, az örök nő eszenciális tündöklését! Szívből ajánlom 

Orsi könyvének megvételét, majd gyors elolvasását, hogy minél hamarabb megteremtsük a bennünk élő ragyogó NŐ-t! 

Ha még nem ismered bőröd árnyalatait, a legjobb smink színeidet, akkor semmiképpen ne hagyd ki Orsi személyes konzultációját, ami biztosan új dimenzióba helyezi önmagad valódi látását!

Dr Szabó Anikó

Gangá Okl. vegyészmérnök, környezettudományi PhD doktor
Kvantum Natúrkozmetikumok kifejlesztője, megalkotója, Tündér Szép márka tulajdonosa

icon About

Akik eddig olvasták

Timi

„Együtt nőttünk fel, váltunk Nővé, éltünk át tragédiákat, nagy örömöket. Ebben a könyvben benne van minden megpróbáltatás, amit egy Nő megélhet. Hasznos alapja egy új szemlélet felé való elinduláshoz.  Az élet úgy hozta, hogy számos rejtett betegségem miatt, amit az orvosok nem hoztak összefüggésbe a testem működésével, eddig csak álmomban tarthattam kezemben születendő gyermekem, de Orsi iránymutatása, tapasztalata és nem mellesleg kitartó ostroma segített, hogy végre ismerjem fel és fogadjam el a jeleket, amiket a szervezetem üzen. Ennek köszönhetően elindított abba az irányba, hogy az álom hamarosan valósággá válhasson…” 

Potápi Rita, vállalkozónői mentor, VIP Nők

„2015 márciusában találkoztam először Orsival, egy olyan nőt és háromgyerekes anyát láttam, aki már megjárta a pokol egy-két bugyrát, de volt benne valami, ami miatt a VIP Nők csapatába beleillet. Mi volt ez? A küzdeniakarás, az élet írányításának vágya és a küldetéstudata, hogy másoknak is segítsen a biosminkes munkájával. Láttam a hullámvölgyeit nőként és vállalkozóként is, de az erő, a tenniakarás mindig vele volt. A könyv olvasása közben, ahogyan Orsi a saját és gyerekei életének allergiás küzdelmeit írja le, vált számomra egy-két régebben sejtett tény valóssá. Egész életében kérdésekre kereste a választ és meg is találta. Válaszai több nőnek is megmutathatja, hogy hol lehet az igazi gond a testünkben és lelkünkben. 

A biosminkelés témához szakmailag nem értek, de láttam Orsit a való életben, ahogyan a munkájával, lehengerlő stílusával segít másoknak, elsősorban nőknek, hogy helyesen használják a sminkes alapanyagokat, valamint a biosminkelés megtanításával abban, hogy hogyan válhatnak a hétköznapokban is csodálatos nőkké.”

Lepés Marianna, coach, a Citromfacsaró könyv szerzője

„Hétköznapi istennők. Imádom ezt a címet – mert annyira befogadó és könnyű vele azonosulni. Ki ne akarna különleges lenni? 

A könyv azonban nem egy könnyed vasárnap délutáni olvasmány. Sok tekintetben tabudöntögető -így inkább mondanám életmentőnek és felrázónak, ha valaha is volt problémás bőröd, egészségügyi problémád, vagy ha rosszul tolerál a bőröd bizonyos kozmetikai termékeket. Rengeteg információt találsz ebben a könyvben táplálkozással és kozmetikumokkal kapcsolatban, és ezeket azonnal alkalmazhatod is. Ugyanakkor személyes és őszinte – olyan mint a jó smink: nem elfed, hanem kiemel.”

Szőke Klaudia, A személyes márkák stratégája

„Ha felismerted, hogy önismereti utadon női voltad kibontakozására is nagy hangsúlyt kell fektetned, akkor ez egy kötelező olvasmány számodra – Orsi könyvet sokat adott ahhoz, hogy minden szinten megértsem a természetes működésemet, mint Nő. 

Ezt a művet jól őrizd meg, hogy lányaid és azok lányai is még forgathassák, átadva a pozitív mintát generációkon át, hogyan is viseljék magukat és megértsék úgy Isten igazából, mekkora erő és csoda nőnek lenni.”

Rendeld meg a
Hétköznapi Istennők Biosminkben könyvet!

Könyv

Várható postázás július 20

Ajándék fejezet

Dr. Szabó Anikó, vegyészmérnök: A káros összetevőkről

4.990 Ft

e-book

Az e-book verziót július 3-án küldöm ki, PDF formátumban.

Ajándék fejezet

Dr. Szabó Anikó, vegyészmérnök: A káros összetevőkről

3.990 Ft