§

Impresszum

Az oldal tulajdonosa: Fürjes Orsolya Réka egyéni vállalkozó 
Nyilvántartási szám: 50318876
Adószám: 51365462-1-33
Nemzetközi EU-s adószám: 51365462
adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-78687/2014.

Kapcsolat:
E-mail:
furjes.orsolya@arcszinter.hu
Mobil: +36 70 774 0154
Székhely: Monor, Fiumei utca 19.

Tárhely szolgáltató: GS Design Gombos Szilvia ev.
3528 Miskolc Sík utca 21. 
+36 70 774 7236
kapcsolat@honlapvallalkozasodnak.hu

 

Jogi nyilatkozatok

A jelen weboldalon található valamennyi szöveges tartalom Fürjes Orsolya szellemi tulajdona. Más weboldalakon, írott sajtóban vagy reklámanyagokban, illetve minden más területen való felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye mellett legális. Minden jogosulatlan felhasználás napidíjat von maga után, ami nettó 30 000 HUF/kép, vagy mondat naponta.

Az illusztrációk forrása: a képeknél megjelölt fotósok, illetve Fürjes Orsolya saját szellemi termékei, további felhasználásuk tiloskizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos engedélye mellett legális.

Az esküvői szolgáltatásoknál a megrendelt csomag 30%-a foglalóként kérem el, így biztosítva a megrendelőt, hogy arra a napra nem vállalok másik esküvőt. A foglaló lemondás esetén nem jár vissza. Vis major esetében részemről visszatérítés történik.

A megrendelt szolgáltatásokról e-számla érkezik a billingo.hu oldalról. Az e-számla környezetbarát, nyomtatás és aláírás nélkül is érvényes. A számla minden esetben tartalmazza a megrendelt szolgáltatásokat, termékeket.

A megrendelt szolgáltatásokat két féle módon lehet fizetni:

  1. Előre utalással az alábbi bankszámlára: Magnet Bank Zrt. Fürjes Orsolya 16200010-10053078
  2. Bankártyával: Barion elfogadó hely, itt tudod elolvasni, hogy ez mit jelent a megrendelés utáni díjbekérő tartalmazza
  3. Szolgáltatások, kiállítások helyszínén Mastercard és Maestro bankkártyával POS terminálon keresztül a http://fizetesipont.hu/  jóvoltából
  4. A szolgáltatás időpontjában készpénzben

Termékrendelés esetén kizárólag csak előre utalással és bankkártyával lehet fizetni! Előre utalás esetén a szolgáltatás megkezdése előtt be kell érkeznie a szolgáltatás ellenértékének, melyre 8 nap áll rendelkezésre.

 

Általános Szerződési Feltételek

arcszinter.hu
hatályos: 2017.01.09-től visszavonásig

I. A Szolgáltató

Neve: Fürjes Orsolya Réka Egyéni Vállalkozó
Székhelye: 2200 Monor, Fiumei utca 19.
Levelezési címe: 2200 Monor, Fiumei utca 19.
Adószáma: 51365462-1-33
Képviselője: Fürjes Orsolya Réka
Telefonszáma: +36 70 774 0154
E-mail címe: furjesorsolya@arcszinter.hu
Tárhelyszolgáltató:  Gs Design Gombos Szilvia ev.

II.A szolgáltatás igénybe vevője, az igénybevétel feltételei

A szolgáltatás igénybe vevője (a továbbiakban: Megrendelő) minden olyan, 18 év feletti természetes, illetve jogi személy vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy ami részére a Szolgáltató által ezen szerződés keretében az információs társadalommal összefüggő, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (a továbbiakban: „Korm. rendelet”) alapján a távollévők közötti kommunikációt lehetővé tévő eszköz alkalmazásával szolgáltatást nyújt. (Szolgáltató és Megrendelő a továbbiakban együttesen „Szerződő Felek vagy Felek”)

A Megrendelő a honlapon aktuálisan a Szolgáltató által kínált szolgáltatás igénybe vételével (a honlap használata során a regisztrációval, illetve a megrendeléssel) tudomásul veszi és elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt összes feltételt.

III. A szolgáltatás tárgya, megrendelés

A szolgáltatás tárgyát képezi valamennyi, a honlapon aktuálisan található szolgáltatás és a kapcsolódó termékek (a továbbiakban együttesen: „termék”).

A termék megrendelését elektronikus úton a honlapon keresztül, telefonon, e-mailen keresztül lehet leadni. A Szolgáltató egyéb módon (faxon, levélben) leadott megrendeléseket nem fogad el.

Szolgáltató megtesz mindent annak érdekében, hogy a weboldalon a termékkel kapcsolatos adatok (különösen a termék ára, elérhetősége, leírása) a lehető legpontosabbak legyenek. A nyilvánvalóan téves, rendszerhibából származó 0 vagy 1 Ft-os ár nem minősül ajánlattételre való felhívásnak, kivéve abban az esetben, ha azok akciók keretében meghirdetett ajándéktermékek. A termékek mellett feltüntetett képek illusztrációk.

Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 45/2014. (II. 26.)  kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.

A megrendelés leadása regisztrációhoz nem kötött. A honlapon történő megrendelés esetén a megrendelt termékhez esetlegesen járó bónuszt a Szolgáltató térítésmentesen bocsátja a megrendelő rendelkezésére. A termékhez járó bónuszt Szolgáltató bármikor és bármilyen formában jogosult egyoldalúan – saját mérlegelése alapján – módosítani vagy akár megszüntetni.

A termékek megrendelésekor Megrendelő az alábbi személyes adatokat köteles a szolgáltatás teljesítéséhez rendelkezésre bocsátani:

  • vezetéknév és keresztnév
  • e-mail cím: ide érkezik a megrendelés visszaigazolása, a díjbekérő, valamit az e-számla. 
  • mobilszám annak érdekében, hogy szükség esetén egyeztethessek a szolgáltatás helyszínéről, a termékek elérhetőségéről a  Megrendelővel, valamint a kiszállításnál felmerülő kérdésekről, értesítés esetében 
  • cégnév amennyiben cég részére vásárol
  • számlázási cím (utca, házszám, város, irányítószám)
  • postázási cím ha nem egyezik meg a számlázási címmel (utca, házszám, város, irányítószám)

A termék megrendelését követően a Megrendelő e-mailben visszaigazolást kap a megrendelés adatairól, valamint díjbekérő érkezik. Megrendelő tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatónál a termék megrendelésére csak banki előreutalásos fizetésre és Barion elfogadó helyen keresztül, Kiállítás helyszínén POS terminálon keresztül bankkártyás fizetésre van lehetőség. A bankártyás fizetési lehetőség automatikusan a díjbekérővel érkezik e-mailen keresztül. Az utaláshoz szükséges adatok:

MagNet Bank Zrt
Fürjes Orsolya Réka
16200010-10053078

 

A termék megvásárlásról szóló számlát Megrendelő elektronikusan (e-számla formájában) kapja kézhez.

Az árak bruttó árak és forintban értendők.

Szolgáltató mindenkori kézbesítő és logisztikai partnereiről Megrendelő az „Adatvédelmi irányelveink” menüpont alatt tájékozódhat.

A rendeléseket a Szolgáltató a következő 2 munkanapon belül dolgozza fel. Mindennap  12:00 óráig beérkezett és kifizetett termék 2 napon belül postázásra kerül, amennyiben készleten van.

A szállítás szerződött partneremen keresztül történik:  http://csomagpont.com 
SZ 75 Szolgáltató Bt. 

MPL házhoz szállítás: 990 Ft

GLS házhoz szállítás: 1190 Ft

Személyes átvételre előre egyeztetett időpontban Budapesten, a Flórián térnél  (3. kerület) lehetséges

Ingyenes kiszállítás: 25 000 Ft feletti termékvásárlás esetén a szolgáltató a postaköltséget átvállalja, melybe a szállítási költség nem tartozik bele.

Megrendelő a rendeléskor megadott adatait a kiszállítás megkezdését megelőzően bármikor módosíthatja.
A megrendelés interneten kötött, aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül, és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.

Ezen szerződés nyelve a magyar és Magyarország vonatkozó anyagi és eljárási jogszabályai irányadóak rá.
A megvásárolni kívánt termék főbb jellemzőit a honlap tartalmazza. A honlap és a termék téves értelmezéséből eredő károkért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. A Szolgáltató a tőle telhető legnagyobb gondossággal kezeli a honlapon szereplő információkat, azonban azokban változás, elírás mindezek ellenére előfordulhat. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért, elírásokért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.

A Szolgáltató minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a megrendelt terméket a megrendelésben rögzített határidőn belül leszállítsa. Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre, erről haladéktalanul tájékoztatást küld a Megrendelő részére

IV. Elállás, felelősség

Megrendelő indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 30 naptári napon belül bontatlan termék esetében. Megrendelő elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű írásbeli nyilatkozata útján, illetőleg a Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Megrendelő elállási jogát a megrendelés visszaigazolásának (szerződés megkötésének napja) és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Szolgáltató köteles Megrendelő elállását követően haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríteni a Megrendelő által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. Az elállás kizárólag bontatlan csomagolású kozmetikumoknál, illetve szolgáltatásoknál érvényes. 

Elállás esetén a vásárlót kizárólag a bontatlan termék visszaküldésének költsége terheli. A termék vételárát és a szállítási költséget csak akkor áll Szolgáltató módjában visszatéríteni, ha a Megrendelő a terméket visszaszolgáltatta vagy kétséget kizáróan igazolta, hogy azt az elállási szándék bejelentésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldte. A kettő közül a korábbi időpontot vesszük figyelembe.

Szolgáltató elállás esetén a visszatérítendő összeget az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal azonos fizetési módot alkalmazva rendezi, kivéve, ha Megrendelő más fizetési mód alkalmazásához kifejezett belegyezését adta. Más visszatérítési mód alkalmazása esetén a Megrendelőt semmilyen többletköltség nem terheli.

„A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek: a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.” – 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §. alapján online tanfolyamok és tréningek esetén a megrendeléstől való elállásra mindaddig lehetőség van, amíg az online tanfolyam vagy tréning teljes anyagát tartalmazó linket el nem küldtük a megrendelőlapon feltüntetett e-mail címre. Ezt követően a vásárlástól való elállást nem tudjuk elfogadni. Kozmetikumok lévén ez kizárólag akkor teljesülhet, ha a kozmetikumot nem nyitja ki a vásárló, különben kinyitás esetén nem állhat el a vásárlástól.

A gyorsan romlandó élelmiszereket vagy higiéniai cikkeket szintén feltétel nélkül visszaküldhetem?

Nem, mert gyorsan romlandó termékek (például nem tartós élelmiszerek, vágott virág) és természetüknél fogva (higiéniai vagy egészségügyi okból) vissza nem szolgáltatható termékek (például használt fogkefe, golyósdezodor, fehérnemű, masszázsolaj, szexuális segédeszköz, kozmetikumok, étrend-kiegészítők) esetén sem állhat el a fogyasztó a szerződéstől. Fontos tudni, hogy a higiéniai vagy egészségügyi okból vissza nem szolgáltatható termékeket is visszaküldhetjük, amennyiben a csomagolást, a védőfóliát még nem bontottuk fel, vagyis a terméket még nem vettük használatba.” Idézve: http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/2710

V.Szerzői jogok

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény (továbbiakban: Szjt.) 1. § (1) bekezdése alapján a weboldal szerzői műnek minősül, és annak minden része szerzői jogi védelem alatt áll. Az Szjt. 16. § (1) bekezdése alapján tilos a weboldalon található szoftveres és grafikai megoldások, számítógépi programalkotások engedély nélküli felhasználása, illetve bármely olyan alkalmazás használata, amellyel a weboldal, vagy annak bármely része módosítható. A weboldalról és annak adatbázisából bármilyen anyagot átvenni a jogtulajdonos írásos hozzájárulása esetén is csak a weboldalra való hivatkozással, forrás feltüntetésével lehet. A jogtulajdonos: Fürjes Orsolya Réka Egyéni Vállalkozó. Minden jogosulatlan felhasználás napidíjat von maga után, ami nettó 30 000 HUF/kép, vagy mondat naponta.