Partnereim

Réti Éva, a Réthy Fashion tervezője biosminkben

Réti Éva, a Réthy Fashion tervezője biosminkben

 

Amikor csak tehetem farmert hordok. Az, hogy ehhez megtaláltam egy szuper tervezőt, aki ráadásul fenntartható módon újrahasznosítja a kedvenc anyagomat, így óvja a környezetet is, ami külön nagyon fontos számomra. Közösen csinálunk öko délutánokat, a divatbemutatóikon én sminkelek. Ő Réti Éva, a Réthy Fashion tervezője. Csodálatos ruháit itt tudod megvenni.

 

Gleichauf Boglárka, a The Fanatic Calligrapher tulajdonosa biosminkben

Gleichauf Boglárka, a The Fanatic Calligrapher tulajdonosa biosminkben

 

 

Amikor egy esküvő szervezése megkezdődik, a meghívók elsőként kerülnek szóba. Egy vállalkozásnak az egységes arculata az, ami bizalmat adhat az elején. A mai világban szerintem külön értékes, ha valaki két kezével rajzol és tervez, hiszen a számítógépen “bárki” tud valamit összedobni. A legszebben és legkülönlegesebben író ember A kalligráfus, Gleichauf Boglárka – a The Fanathic Calligrapher, aki hihetetlen ízléses és szépséges művek alkotója. Az én arculatomért is őt illeti a dicséret! Bogi kalligráfia workshopokat is tart, ha szeretnél megtanulni te is romantikusan, szépen írni! Keresd fel őt bátran a kék linkre kattintva!

 

 

 

 

Miért ajánlok fotóst? Mert szeretek vele együtt dolgozni. Mert könnyedén tudunk egymás keze alá dolgozni, összeszokott csapat vagyunk Akár egy átalakításos fotózásról, akár egy rendezvényről, vagy esküvőről beszélünk, szívesen dolgozunk együtt. A közös munkáink biztosíték arra, hogy a fotók jó minőségűek legyenek, a hangulat pedig oldottan, olajozottan működjön! Az Eikon Photography  csapatával, Nagy Viktor vezetésében megbízható, mindig fejlődő, tudásában biztos szakembert kaphatsz!