Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ANYA-LÁNYA KISCSOPORTOS SMINKOKTATÁS

34 900 Ft

Tanulj a lányoddal együtt sminkelni!

Mit kapsz a biosminkoktatásomon? 

  • Kistesó és pasik nélküli közös minőségi időtöltést
  • Sok nevetést, intim pillanatokat, egymásra figyelést
  • Személyre szabott arcápolási és életviteli tanácsokat
  • 5 perces nappali smink tudományát
  • Személyiségeteknek, korotoknak, arcformátoknak megfelelő nappali smink
  • Magabiztosságot kaptok mindketten, hiszen a tükör is ezt fogja harsogni mindennap, milyen szépek vagytok! Egy magabiztos lány könnyebben boldogul, saját döntéseket fog tudni hozni, és nem azért megcsinálni valamit, mert a többiek ráveszik. 

A kiscsoportos anya-lánya sminkoktatás helyszíne:

ArcSzínTér Bio smink Szalon
1036 Budapest, Bécsi út 67. (Bécsi Udvar)

A termék személyes részvételt kíván, nem postázható. Amennyiben ajándékkártyát szeretnél adni róla valakinek, megrendelés után írj egy válasz e-mailt! Köszönöm 🙂

Kiürítés

Leírás

Te is rettegsz, hogy a lányod úgy fogja sminkelni magát, mint Kim Kardashian?
Látod a riasztó narancssárga fejű tiniket, és nem tudod megmondani, hogy vajon 40 éves, vagy ki tudja az egyen smink alatt.
Vakoló helyett péklapátot adnál a kezébe? Ha szeretnéd, hogy ne stikában sminkeljen, hanem hogy te is nyugodtan engedd az ecsetet a kezébe, akkor olvass tovább.

Évek óta figyelem, egyre riadtabban, hogy a házunk előtt elmenő éppen hogy középiskolás lányokból már semmit nem látok. Az arcuk egységes narancssárga, függetlenül attól, hogy milyen a bőrszínük. Az alapozót pontosan az állig húzzák, így látható, hogy a narancssárga alatt gyönyörű világos bőr van. Egységes füstös szem, vastag tusvonal, kit érdekel, hogy szép-e, jó-e az a vonal. Sok esetben nem 14 évesnek néznek ki, hanem 34-nek. Ha ehhez hozzá veszem, hogy ruházatban is ugyanazt hordják, na kezd izgalmassá válni a dolog. A tanár háborog, hogy hogy néznek ki a lányok, a szülő nem is biztos, hogy tudja, hogy hogy néz ki a lánya a suliban. Hiszen lehet, hogy otthon még semmi nincs rajta. A szülő tiltja a sminket, mert csak a maszkokat látja, a gyerek természetesen lázad. Én a kezedbe adom a megoldást!

Tanulj a lányoddal együtt sminkelni!

Remekül szórakoztok a lányotokkal, hiszen mindketten hibázhattok, egyszerre tanultok valami újat, és közben elmélyül a kettőtök közti bizalom is. Hiszen nem tiltást kap, hanem bizalmat Tőled. Lehetőséget, hogy próbálgassa a szárnyait, miközben te is ezt teszed. Megtanulod újra nőként nézni magadat, aki felfedezi a szépséget saját magában! 

Mit nem kapsz meg a 4 órás, maximum 2 családos sminkoktatásomon?

  • Műszempilla ragasztási technikákat
  • 6 féle különböző színű alapozóval kontúrozott, maszkosított sminktechnikákat 
  • mérgező, allergizáló anyagokat
  • A trendeket, amik nem állnak közel hozzád

A kiscsoportos anya-lánya sminkoktatás helyszíne:

ArcSzínTér Bio smink Szalon
1036 Budapest, Bécsi út 67. (Bécsi Udvar)

A személyesség miatt a sminkoktatásaimon egyszerre maximum 4-5 fő vehet részt, azaz 2 család!