BŐR ELŐKÉSZÍTŐ CSOMAG KOMBINÁLT/ZSÍROS 3.

39.880 Ft

Bőr előkészítő csomag kombinált/zsíros 3. A bio kozmetikum csomag, amellyel előkészítheti a bőrét a hétköznapok kihívásainak.

A csomag tartalma: 

  • 1 db HERBARTING ARCLEMOSÓ 100 ml
  • 1 db PÓRUS ÖSSZEHÚZÓ BÁZISKRÉM 750
  • 1 db AJAKBALZSAM 481
  • 1 db YOSO COMPACT – KOMPAKT ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
  • + AJÁNDÉKOK: Monogrammozott farmerneszeszer 1750,-Ft, Herbarting naptej 30 ml 1790,- Ft,  Ajándék szállítás

 

HerbArting arclemosó 100 ml

A mandulás arclemosó finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, egészséges E-vitaminból és finoman radírozó mandulahéj-őrleményből áll. 0% mesterséges alapanyag 100% természetesség.

PÓRUS ÖSSZEHÚZÓ BÁZISKRÉM 750

Kisimítja és mattítja az arcbőrt.  Puha, bársonyos tapintást kölcsönöz. Ez a báziskrém látványosan elfedi az apróbb bőrhibákat és a tágabb pórusokat. Formulájának köszönhetően, mely tartalmaz kovasavban gazdag bambusz port, hidrolátumot és kivonatot egyaránt, kiegyenlíti az arcbőrt – az első lépés a csodás arcbőrért!

Nettó súly: 30 ml Utántölthető: igen

Használati útmutató

A szublimátort használhatja önmagában, vagy az alapozó alá bázisként, ezzel megkönnyíti az alapozó felvitelét, és tartóssá varázsolja azt. Pumpás csomagolásának köszönhetően adagolja a megfelelő mennyiséget a tenyerébe, majd az arc közepétől kifelé haladva egyenletesen oszlassa el az arcán és a nyakán – használhatja a ZAO Alapozó ecsetével vagy az ujjaival is.

AJAKBALZSAM 481

Próbálja ki ezt a lágy, sima textúrájú ajakápoló stiftet. Aktív összetevői alaposan hidratálják ajkait, rugalmasságot és természetes ragyogást kölcsönözve nekik. Rendszeres használatával védelmet nyújt a külső hatásoktól (szél, hideg, napsütés).

Bambusz tok: Kombinálva a tradicionális szaktudást és a modern dizájnt, a bambusz tok kifinomultságot és eredetiséget sugároz. Egy pamut tasak védi, mint egy ékszert. Ez a gyönyörű csomagolás és az utántöltők játékossága a tökéletes ajándékká teszi a ZAO termékcsaládot.

Yoso Compact - kompakt arctisztító készülék

Kompakt, hordozható Yoso Compact - kompakt arctisztító készülék, mindennapos használatra.

Ez a rendkívül egyszerűen használható arctisztító, négy különböző fokozattal biztosítja, hogy minden bőrtípushoz és érzékenységhez állítható legyen.

Leírás

A csomag tartalma és részletes leírása a termékek weboldalán:

HERBARTING ARCLEMOSÓ 100 ml
http://arcszinter.hu/termek/herbarting-arclemoso-100-ml/

PÓRUS ÖSSZEHÚZÓ BÁZISKRÉM 750
http://arcszinter.hu/termek/porus-osszehuzo-baziskrem-750/

AJAKBALZSAM 481
http://arcszinter.hu/termek/ajakbalzsam-481/

YOSO COMPACT – KOMPAKT ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK
http://arcszinter.hu/termek/yoso-compact/

 

Természetes összetevők százalékos aránya: 100% Organikus összetevők százalékos aránya : 10% minimum

Tanúsítvány:

Természetes és organikus (bio) kozmetikum ECOCERT Greenlife tanúsítvánnyal, az ECOCERT szabványnak megfelelően (elérhető: http://cosmetics.ecocert.com )  Ökocímke: Cosmebio/Kegyetlenség mentes. (Eco-label: Cosmebio / Cruelty free.)  Állatokon végzett tesztelés: Nincs tesztelve állatokon, sem az összetevők, sem a kész termék. Nanoanyagok: Nem tartalmaz nanoanyagokat, sem a receptúra, sem az összetevők.
Állati eredetű összetevők: Nem tartalmaz állati eredetű összetevőt.
Ajánlott bőrtípus: kombinált/zsíros bőrtípusra ajánlott, a legérzékenyebbre is.