EGYÉNI SMINKOKTATÁS ÉRZÉKENY BŐRRE

5.00 out of 5 based on 4 customer ratings
(4 customer reviews )

29 995 Ft

3 órás egyéni sminkoktatás 1 fő részére, külön egyeztetett időpontban. Amit itt tanulni fogsz:

 • Bőrtípusod és arcápolási rutin
 • Színtípusod
 • 5 perces nappali smink
 • Business smink a munkába
 • +2 tipp, hogyan varázsold alkalmivá a leggyorsabban
 • Egyeztessünk előre, ha egy különleges technikát, vagy különleges alkalomra szeretnél egyéni sminket tanulni! 
 • AJÁNDÉK! Vedd meg a kedvenc sminktermékeidet utána és 5000 Ft-ot én állok belőle részedre! 🙂 

Az egyéni sminkoktatás helyszíne: hétköznap 10-16 óra között van lehetőség budapesti címet egyeztetni
                                                        Hétvégén Csobánkán 

 

Időpontot foglalni az Egyéni sminkoktatás megrendelése és kifizetés után tudsz.

 Ft

Leírás

Ha szeretnéd a legnagyobb figyelmet megkapni, hogy kizárólag veled foglalkozzam, amíg sminkelni tanulod magad, akkor számodra az egyéni sminkoktatás a legmegfelelőbb dolog. 
Itt nem kell félned attól, hogy

 • bénázol a többiek előtt
 • nem jut rád elegendő időm
 • jobban szeretsz gyorsabban és céltudatosabban haladni
 • esetleg kisbabád van és nem tudsz kiszakadni mellőle hosszú ideig

A sminkoktatás 3 órás időtartamban, előre egyeztetett időpontban történik. Az oktatáson minden eszközt, biosminkeket biztosítok számodra. Hozd el a saját sminktermékeidet is, és szívesen leellenőrzöm részedre egyrészről, hogy a színek megfelelőek-e másrészről, hogy nem avasodtak-e meg már a sminkjeid. 

Magabiztos tudást adok a kezedbe, hogy pontosan milyen az arcformád, a szemformád, és milyen formák, milyen színek állnak jól és azokat hogyan tudod kivitelezni majd otthon egyedül. Összeállítjuk számodra, hogy milyen lépésenként, pontosan milyen termékekre lehet szükséged!

Customers' review

Rated 5.00 out of 5 stars
4 reviews
5 stars 4 100 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

4 reviews for EGYÉNI SMINKOKTATÁS ÉRZÉKENY BŐRRE

 1. 5 out of 5

  Köszönöm Orsi a szuper délutánt! Az odafigyelést, közvetlenséget, lelkiismeretességet! A tanfolyamon eltöltött néhány óra igazi feltöltődést jelentett. Jó hangulat, kacagás, bénázás, javítás :) Orsitól nemcsak gyönyörű, stílusos, maximálisan hozzám illő, és ami még fontosabb, otthon is elkészíthető sminket kaptam, hanem valódi odafigyelést, kedvességet és profizmust. A munkája iránti lelkesedése, alázata és segíteni akarása által jóval több volt ez az alkalom, mint "egyszerű" sminktanácsadás. Szeretettel ajánlom mindenkinek!

 2. 5 out of 5

  Két-három hete használom őket kb, és nagyon elégedett vagyok velük! :) Az első napokban szoknom kellett, hogy van valami az arcomon, illetve reggel indulásnál megszokni, hogy eleinte sötétebbnek hat rajtam az alapozó és csak később igazodik hozzá az arcszínemhez, illetve, amíg belejöttem a mozdulatokba, melyik ecsetet hogyan használjam. Most már egész jól megy, de még tovább tart elkészíteni, mint 5 perc. De egyre jobb leszek, szóval nem aggódom! :)De szuper érzés, hogy sokkal frissebbnek tűnök reggel, és a páromat már minden fényviszonyban kikérdeztem, hogy látja-e rajtam, hogy van-e smink rajtam, és eddig mindig nem volt a válasz. Ez volt a cél, juhuhh! :)Köszi szépen az oktatást ill. a segítséget! Még biztos jelentkezem, ha elérem a köv szintet, hogy a szemhéjpúdert és a tust is beszerezze. Ott biztos lesz még kérdésem.

 3. 5 out of 5

  Sokkal több volt annál, hogy széppé varázsoltál, rácsodálkoztam a saját szemeimre :) milyen gyönyörűek. Lélekmelengető, önmagamra ébresztő, bensőséges beszélgetős pár óra volt a színek csodálatos világában. Megmutattad, hogy bátran lépjek ki új ragyogó arcommal az ajtón, azt mondtad, hogy engedjem meg magamnak, hogy szép legyek. Nagyon köszönöm Orsi, a biztató szavakat, a hasznos tanácsokat, a táplálkozással kapcsolatba, lelkem rendezgetését, amit olyan finoman szőttél bele a tanításba. Egy csodálatos ember vagy, aki csodálatossá teszel minket nőket.

 4. 5 out of 5

  De jó, hogy van ilyen! Empatikus, türelmes, tényleg személyre (és nem csak színtípusra) szabott, gyakorlatias oktatás. Kezdőknek / újrakezdőknek is tökéletes. Sose hittem volna, hogy meglátom a smink jó oldalát.

Only logged in customers who have purchased this product may write a review.