GlamOriginal SZEMHÉJPÚDER

2 799 Ft

  • GlamOriginal szemhéjpúder élénk színeivel hangsúlyozza ki a szemeket.
  • Nem nehezíti el a szemhéjat, a púder nem ragad össze rajta, ezáltal hosszan tartó ragyogást eredményez.
  • A professzionális hatás érdekében por formában készül el a szemhéjpúdereket, hogy a színek hangsúlyosak és csillogóak.
  • Feltétlenül szükséges hozzá krémes alapozó, vagy bio PHYT’S sublimatőr, ezt kizárólag a megrendelés megjegyzésébe írva rendelheted meg!
  • Kiválóan alkalmas tiniknek, sminkelésben jártas vagy járatlan nőknek is. 

A fényvédelemről a cink-oxid és titán-dioxid gondoskodik. GlamOriginal szemhéjpúder kizárólag natúr összetevőket tartalmaz! Magyar gyártmány!

GlamOriginal szemhéjpúderGlamOriginal szemhéjpúder

Kiürítés

Leírás

Leírás

GlamOriginal por formájú szemhéjpúderek — a csillogó szemhéjakért!

A termék:

  • Talkummentes;
  • Parfümmentes;
  • Kizárólag növényi alapanyagokból;
  • Ásványipigment-tartalommal.

Kiszerelés: 1,5g.

Kiknek ajánlom?

Azoknak, akiknek érzékeny a szemük, hiszen a termék csak növényi, és ásványi anyagot tartalmaz, nincs benne parfüm, vagy kőolajszármazék, ami allergiás reakciót válthat ki. Mindenkinek, akinek a természetesség mellett fontos a tartósság, és a drámai hatás.  A termék nem tartalmaz egészségkárosító anyagokat.

Hogyan használjad:

A kis tégelyből szórj egy picit a kézfejedre, én a hüvelykujjam folytatására szoktam tenni, így mint egy palettát tudom használni. Innen viszem fel ecsettel. Magasan pigmentált, jól satírozható, így nagyon kevés is elég belőle. Feltétlenül kenj alá krémes alapozót, azt itt találod, vagy kérj tőlem a megrendelésed megjegyzésébe bio PHYT’S Sublimatőrt, én ezzel fixálom a menyasszonyaim sminkjét is! A PHYT’S termékeket webshopban nem találod meg. 

A GlamOriginal szemhéjpúder pozitív hatásai:

A benne található színanyagok a micák, melyek vegánok és állatkísérlet-mentesek. A micaport muszkovitból, azaz csillámkőből állítják elő különböző színezési eljárásokkal. Ezekhez a bőrbarát színezékekhez nem adnak semmilyen mesterséges anyagot. Röviden úgy állítják elő, hogy a muszkovit micát apró darabokká őrlik, majd magas hőnek ellenálló vas-oxidokkal vagy ultramarinokkal vonják be, majd tovább őrlik, de természetesen a valóságban ez egy több fázisú, igen bonyolult eljárás. Ezzel az eljárással tudják a szivárvány minden árnyalatát előállítani.
A cink-oxid kozmetikai tisztaságú, fényvédő faktorral rendelkező fehér por. Kiváló fertőtlenítőszer, a gyulladt bőrt megnyugtatja, így babaápolási termékekben is alkalmazzák.

A fehéragyag, azaz kaolin tisztít és segít a bőr szennyeződéseinek eltávolításában. Különösen a száraz vagy érzékeny arcbőrre javasolt, de javítja minden bőrtípus szerkezetét. A gyártó használt fehéragyag a Mediterráneumból származik, melyet, hatásfokának növelése céljából, kinyerése után napon szárítanak.
Természetesen gazdag különféle ásványokban, mint a szilícium, magnézium, kalcium, vas, foszfor, réz, cink.

A szilika könnyű, finom szerkezetének köszönhetően segít egyenletesen eloszlatni a szemhéjpúdert. Ezek a gömb alakú részecskék szétszórják a fényt, ezzel optikailag halványítva a szemhéj apró ráncait.

A titán-dioxid pedig természetes ásványi UV-szűrő, amely visszaveri a fényt.

Összetevők:

Kukoricakeményítő, cink-oxid, kaolin, szilika, titán-dioxid, mica, ón-oxid, vas-oxid, színek. 

INCI:

Zea mays (corn), zinc oxide, kaolin, silica, titanium dioxide, mica, tin oxide, iron oxide,
Tartalmazhat: CI 77891, CI 77288, CI 77007, CI 77742, CI 77499, CI 77491

További információk

Árnyalatok

"coffeelicious", "creamy cream", "emerald green", "golden brown", "magical nude", "peacock blue", "purple marble", "violet sky"

Érdekelhetnek még…