ÖKO DÉLUTÁN – SMINK, BIOKOZMETIKUM TESZTELÉS

4 990 Ft

Mi az a biosmink, miben különbözik a hagyományos kozmetikumoktól? Mit tesz a bőröddel, hogyan ismerd fel az allergiás reakciókat? Szeretnél biosminket vásárolni, de kipróbálás nélkül nem mered? A sminktesztelős Biosmink öko délután, délelőtt pontosan erre van kitalálva. Ismerd meg, és próbáld ki a biokozmetikumokat. 

Gyere el és próbáld ki személyesen az általam már letesztelt, nekem és számtalan ügyfelemnek allergiás reakciót nem okozó biosmink termékeket az Öko délutánomon!

Az  következő Öko délután / DÉLELŐTT időpontok:

2018. november 9-én 10 órától 12 óráig

Helyszín:

1203 Budapest, Téglagyár tér 7-9.

A termék személyes részvételt igényel, nem tölthető le virtuálisan, és nem postázható. Ha ajándékba szeretnéd adni megrendelés után keress meg! G

Leírás

 • Biosmink Érzékeny bőrűeknek és allergiásoknak

  Ugyanannyit vagy akár még többet tudnak ezek a sminkek, mint az ismertek. Csak ezektől nem fog fájni és kipirosodni a bőröd… Látom, hogy egy nyelvet beszélünk: Téged is a tisztességes minőségű smink érdekel, ahogy engem is. Ugye játszottál már a gondolattal, hogy a következő tárgyalásodra vagy konferenciára végre olyan sminkben mész, amit lemosva is szép, egészséges a bőröd?

  • Érezted már milyen, amikor ekcémától szenvedtél, és bármit kentél a bőrödre semmit nem segített?
  • Próbáltad már levakarni a fejed, mert annyira fullasztó érzés volt sminket viselni az arcodon?
  • Tapasztaltad már, hogy milyen amikor pattanásod, vörös pöttyeid, Niagaraként könnyező szemed van egy-egy sminkelés után?
  • Esetleg duzzadt, akár sebes lett az égő arcod egy-egy smink/kozmetikum után?
  • Félsz kipróbálni egy újabb sminket, kozmetikumot, mert félsz attól, hogy megint csalódni fogsz, és feleslegesen vetted meg?
  • Azt ígérték, hogy természetes összetevőket tartalmaz, natúr termék és mégis újabb és újabb allergiás reakciód volt?

  Nos én igen. Az összeset. Ez mind-mind egy allergiás reakció, mellyel a bőröd segélykiáltást nyújt feléd, hiszen a füledbe még sem súghatja. Ezek az allergiás reakciók figyelmeztetnek, hogy valami nincs rendben az általad használt kozmetikumok összetevőivel, és/vagy nem megfelelően étkezel. Bőrünk a legnagyobb érzékszervünk, melynek funkciója a védelem. Megvédeni a testet a káros külső behatásoktól. Egy ideig képes rá, majd minél több mérgező, káros anyaggal találkozik, annál kevésbé képes ellátni megfelelően a funkcióját, ilyenkor elkezd tiltakozni, és kilökni magából. Ilyenkor jönnek azok a bőrtünetek, amik alaposan megkeserítik a mindennapjainkat.

  Fürjes Orsolya vagyok, az egészségtudatos és allergiás nők biosminkese, az ArcSzíntér tulajdonosa. 

   

  Nem vagy egyedül! Az elmúlt 4 évben több, mint 600 nő töltött ki különböző kérdőívemet és 60%-uk tapasztalt már a fent felsorolt tünetekből, és 40%-uk nem tudta, hogy ez egy allergiás reakció is lehet!

  Mi a megoldás?


  Gyere el és próbáld ki személyesen
  az általam már letesztelt, nekem és számtalan ügyfelemnek allergiás reakciót nem okozó biosmink termékeket az Öko délutánomon!

  Az  következő Öko délELŐTT időpontok: 

   November 9. 10-12 óra között: 1203 Budapest, Téglagyár tér 7-9. 

 • A belépés a sminktesztelés, körömlakk tesztelés árát tartalmazza:   3 495 FT

   

  A program menete: 

  • A program egy bemutatkozással kezdődik, melyet a biosminkek bemutatásával, és az egyéb sminkek kozmetikumokban található méreganyagok és a bőr kémiájával folytatódik. Hétköznapi nyelven elmondom néhány káros összetevő mit csinál a bőröddel. Ez a kémiai rész
  • Szabadon kipróbálhatjátok az előre odakészített fültisztító pálcikák segítségével a smink tesztereket, kozmetikum tesztereket. Kézzel kérlek semmibe ne nyúlj bele, mert nem higiénikus, és az organikus sminkek nagyon hamar romlanak bőrrel való érintkezés után!
  • Segítek a színeid kiválasztásában, ha bizonytalan vagy mit is kéne tesztelned magadon
  • Sminkmárkák amiket viszek magammal: ZAO, PHYT’S, GlamOriginal
  • Kozmetikum márkák, amiket viszek magammal: ZAO, PHYT’S, HerbArting

  Mi történik veled, ha nem jössz el?

  • Továbbra is fennáll a veszélye annak, hogy olyan sminket használsz, amire allergiás vagy
  • Ha egyszer is elkezdődött egy allergiás reakció, minden kőolaj származékos, mérgező krémtől, sminktől egyre erősebb és durvább reakcióid lehetnek – van ügyfelem aki 2 óra sminkviselése után a sebészeten kötött ki, nedvedző, sebes bőrrel. Azóta boldogan sminkeli magát a termékeimmel és kizárólag olyan kencét, sampont, tisztítószert enged be a lakásába, amit én ajánlok neki
  • Tudtad, hogy a kőolajszármazékok megakadályozzák a bőr természetes légzését, a normális sejtcserét, ezáltal egyre nagyobb tölcséreket nyit a hámréteg aljába? Ezt hívjuk nem korral járó ráncosodásnak. Ugye te is láttál már 20 évest, aki legalább 45-nek nézett ki? Te hova szeretnél tartozni?
  • Továbbra is könnyezik a szemed és nem érted mi bajod van.
  • Egyszer csak rájössz, hogy a kedvenc sminkcuccodtól olyan hólyagos fertőzést kaptál, amivel hosszú hetekre rohangálhatsz akár szteroidos kenőcsökért is (nem mellesleg ugye tudod, hogy a szteroidos kenőcs kilyukasztja a vesédet? Nem, nem csak a sportolókkal esik ez meg)
  • Sorra veheted az újabb és újabb „csodakencéket” a bőrproblémáid elkendőzésére és nem megszüntetésére.

  Nem csodaszert kínálok neked, hanem a természet erejét! Lehetőséget, hogy a bőröd selymes, sima, sugárzó lehessen. Lehetőséget, hogy mosolyogjon a bőröd és ne tiltakozzon.  Hogy a barátnőid azt  kérdezzék  meg, nahát mit csinálsz, hova jársz kozmetikushoz, netán plasztikai sebészhez hosszútávon.

  Mi történik, ha az általam ajánlott termékek is allergiás reakciót váltanak ki?

  Semmi kockázatod nincs, mert egyéni érzékenység bárkinél lehet. Én is találtam szuper összetevőjű organikus sminket, ami az ételallergiámmal veszett össze, mert szójalecitin volt benne. Ha nálad is a helyszínen látható allergiás reakció lép fel, akkor egyszerűen visszautalom a pénzedet. 100%-ban.