Yoso Pro – professzionális arctisztító és ápoló készülék

44 900 Ft

Ragyogóan tiszta arcbőr 3 egyszerű lépésben!

Ez a 3 lépéses mély tisztító rendszer az ion technológia alkalmazásával segíti, hogy bőre tisztább, üdébb legyen mint valaha. A sima titánium fej minden bőrtípusra használható. A 3 funkció mindegyike, egyedi érzékenységtől függően 3 különböző erősségű beállítást tesz lehetővé. Lépésenként legfeljebb 5 perces használattal a YOSO PRO hamarosan nélkülözhetetlenné válik mindennapjaiból.

Leírás

Tisztító funkcióval a YOSO PRO pozitív töltéseket bocsát ki, mely vonzza és ezáltal kihúzza a negatív töltésű szennyeződéseket a pórusok mélyéről így a bőr tisztább lesz mint valaha.
A hidratáló funkcióval a YOSO PRO negatív töltésekkel elősegíti a rendszeresen használt hidratáló hatóanyagait bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe, az epidermisz réteg alá, így segítve a nedvesség felszívódását. A végeredmény pedig gyönyörűen sima bőr.

A feltöltő funkcióval a YOSO PRO az elektromos töltések polaritásának váltakozásával növeli a szérumok, maszkok hatékonyságát, csökkenti a ráncokat és fiatalos, sima bőrfelszínt eredményez.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yoso Pro – professzionális arctisztító és ápoló készülék”